zondag 7 maart 2010

Hallo iedereen,

Hier volgt weer een kleine update van wat er verleden maand zoal gebeurd is.

We hebben ondertussen onze nieuwe medebewonen: Mikko uit Finland, en hij valt heel goed mee, een sympathieke gast.

Ik heb ook carnaval van Santiago meegemaakt, en natuurlijk hoort daar weer een groot feest op het werk voor de kinderen bij. Het was echt leuk, en met lekker eten. K ben ook naar de carnavalsstoet van Santiago gaan kijken en er waren echt wel een paar leuke groepen bij die ontzettend goed verkleed waren. Het rare was wel dat er op het eind ook paarden meededen met de stoet, en er stonden geen hekken tussen de mensen en de stoet, dus echt wel raar en misschien zelfs een beetje gevaarlijk dat die paarden mochten meedoen.

Het concert waar ik het de vorige keer over had is echt ontzettend goed meegevallen. Het was een coverband van de Dire Straits, en ze waren echt geweldig goed.

Op het werk valt het nog altijd supergoed mee, we hebben ontzettend veel activiteiten gedaan met de kindjes: we hebben bijvoorbeeld chocolade truffels gemaakt met als gevolg dat de kinderen van boven tot onder volhingen met chocolade, wat ze natuurlijk heel geweldig vonden. We hebben de kindjes ook een paar liedjes in het Nederlands en Duits aangeleerd: Broeder Jacob in het Nederlands en Duits, en “Hoofd Schouders Knie en Teen”. Het is echt wel grappig om te horen hoe de Spanjaarden het uitspreken.

We hebben ook de aanvragen voor de vrijwilligers voor volgend jaar moeten doornemen om een selectie van de beste mensen te maken. Het was echt wel leuk om te doen, maar toch ook wel raar omdat ge echt beseft dat het hier ontzettend rap gaat. Er zit ondertussen al bijna een half jaar op, de helft is dus al voorbij.

Ondertussen zijn er ook een paar leuke vakanties gebeurd. Eind maart ga ik naar het Zuiden, voornamelijk naar Granada en het Al Hambra, maar waarschijnlijk ga k ook een para andere steden bezoeken. Als het lukt ga k ook naar Barcelona in April met Hanne en Stefanie, daar kijk k echt wel al naar uit. En in Mei hebben we dan een kleine familiereunie in Madrid.

Dus zoals jullie kunnen merken gaat het met mij hier nog altijd ontzettend goed.

 

Tot de volgende maand,

 

Groetjes Hanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten