woensdag 9 juni 2010




Hallo iedereen,

hier is volgt weer een update van de vorige maand.

Na enige twijfel of er wel vluchten waren (door de IJslandse vulkaan) ben ik dan toch in Madrid geraakt, waar k een verlengd weekend heb doorgebracht met mijn mama, tante en neefke. En ondanks het slechte weer hebben we ons daar toch goed geamuseerd. We hebben er veel rondgewandeld, musea bezocht, lekker gegeten, ...
Ma k moet zeggen da k van de hoofdstad van Spanje toch iets meer verwacht had, echt veel is er niet echt te zien.
In mei is het weer ook echt verbeterd (nu op t moment is t jammer genoeg wel terug aan t regenen). De zon heeft veel geschenen en de temperaturen zijn bij momenten zelfs gestegen tot boven de 30 graden.

Daarom hebben we voor het vrijgezellenweekend van een collega van op het werk ervan geprofiteerd en zijn we een weekendje naar zee gegaan. Er zijn hier echt wel mooie strandjes, maar het water is wel ontzettend koud & zout.

De dag na dat weekend heb k dan bezoek gekregen vanuit België, Xiomara en Hanne zijn mij en het prachtige Galicië komen bezoeken. Na eerste een paar dagen in Santiago te hebben rondgewandeld hebben we er dik van geprofiteerd. We hebben een auto gehuurd en wat rondgereden hier in Galicië, en k heb echt prachtige plekjes ontdekt. De kuststreek en zijn natuurlijk is echt indrukwekkend. En k heb er echt ontzettend van genoten, en k denk zij ook wel.



Het werk val ook nog altijd heel goed mee en het voordeel van het betere weer is dat we nu meer activiteiten buiten kunnen doen, zo zijn we al een paar keer naar het park gegaan om spelletjes te spelen, een hapje te eten, ...
T is wel fijn om te zien hoe de kindjes van de buitenlucht genieten.

Vorig weekend was er hier een Santiago een middeleeuws feest, heel de stad was omgetoverd in de middeleeuwse sfeer: overal vlaggen, mensen in traditionele kleren, standjes met handgemaakte producten & traditioneel eten. De sfeer was echt geweldig. K blijf me er echt over verbazen over de dingen die de stad Santiago en vooral ook de bewoners organiseren.

Zo, da was het wel zowat voor deze maand, nu ga k effe naar een vergadering op t werk, en daarna is het tijd om mijn koffer in te pakken want morgen om 07h 's morgens begint de reis naar Barcelona. Meer daarover in de volgende update.

Tot volgende maand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten